http://nidocreativo.es/
polly

nido creativo

SEO/SEM SEO/SEM
SEO/SEM
desarrollo web desarrollo web
Programación web
DISEÑO GRÁFICO DISEÑO GRÁFICO
Programación web
redes sociales redes sociales
Social media
diseño web diseño web
Diseño web
hacemos volar tus ideas

Afrikaans is my taal
what time is the lotto draw in sa

wat is trauma

when dv lottery 2020 will start

hoerskool pretoria wes

woolworths head office cape town

cheap car rental cape town airport

mayweather wins

waar was jy vol 2 mp3 download

famous afrikaans poems

yesterday france lotto results

Is Afrikaans plesierig? ‘n Aweregse blik.

afrikaans is my taal
Afrikaans is nie net spesiaal omdat dit my moedertaal is nie, maar ook omdat dit die psige verwoord van elkeen wat Afrikaans praat. Die taal is na my mening een van die heel soepelste en mees melodieuse tale.” Tog het dit baie veranderinge ondergaan. “Die taal het gaandeweg sy erg formele borsrok afgeskud en veel gemakliker geword.

Pin on Afrikaans is my taal

afrikaans is my taal
Afrikaans is die taal waarin ons droom, bid,vloek. Afrikaans is ook die taal waarin ons onself lekker kan opruk, om van vererg nie eers te praat nie. Neem nou maar ons voorsate: hulle het hullself kaalvoet oor die Drakensberge vererg..ter wille van die behoud van ons taal. Dis die taal

Afrikaans my taal ! Afrikaans my trots - KUIERGAT

en kuns. My hart het jare gelede gesing toe die tydskrif Wallpaper geskryf het dat Afrikaans tog so ‘n agterlike en lelike taal is, want toe kon wyle dr Anton Rupert se Richemont-groep letterlike miljoene rande aan luukse produk-reklame onttrek. Over geset synde: vat aan my taal, dan vat ek aan jou Louis Vuitton.

Afrikaans is my Taal-Tannie B - YouTube

My hart en siel juig en treur woordeloos in Afrikaans, ek lag, huil en het lief ook in die taal wat ek die beste verstaan. Deur my oë sien, beleef, en ervaar ek die wêreld in my moedertaal – dit is hoe my brein dit reeds van jongs af verwoord en selfs oordra aan my hande en voete om arbeid te verrig.

Bekendes praat oor Afrikaans: Dis my liefdestaal

Apr 23, 2019 - Explore sbooyses board "Afrikaans, my taal" on Pinterest. See more ideas about Afrikaans, Afrikaans quotes, Afrikaanse quotes.

Afrikaans is cool, my bra | DEKAT

Sep 19, 2015 - Ek en jy gaan saam saam soos melk en koekies

Videos of Afrikaans Is my taal

Ref A: BF3EB334AE3D4C588B9A2362F13FDF0C Ref B: FRAEDGE1320 Ref C: 2021-01-18T20:38:57Z

My liefde vir die Afrikaanse taal - FAK

afrikaans is my taal
Aangesien dit vandag Internasionale Moedertaaldag is, pos ek graag weer hierdie bloginskrywing wat ek baie lank gelede geskryf het. Hierdie bloginskrywing word steeds daagliks gelees en, van al my skryfwerk, die een wat die tweede meeste gelees word. Soos Wolfie sê, kom ons wees trots op ons taal! Afrikaans is my taal. My Moedertaal. Die…

Verklaring oor my taal… – toortsie.com

“Ek is mal oor Afrikaans, want dit is my taal. Dit is die taal waarin ek leer tel en dink het. Dis die taal waarin die wêreld die eerste keer vir my sin gemaak het. As ek Engels praat, doen ek nie afstand van my kultuur of geskiedenis nie. Ek sal aanhou Afrikaans praat solank as wat ek leef.